Az ázsiai üzletre készülő Prudential papírjai 1,4 százalékkal javultak, míg a bányász-óriás BHP Billiton 1,1 százalékkal drágult. A Royal Dutch Shell azonban 0,3 százalékot, az utóbbi időben meglehetősen rossz kontextusban sokat szereplő BP pedig 1,2 százalékot vesztett.

A londoni FTSE 100 0,5 százalékkal, a frankfruti DAX 0,3 százalékkal, a párizsi CAC-40 pedig 0,6 százalékkal nyitott jobban a csütörtöki zárásnál.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!