Biztosításokhoz adja abszolút alapjait az OTP Alapkezelő

Abszolút hozamú alapokat tett elérhetővé a Groupama biztosító az OTP Alapkezelő segítségével.
Deák Bálint, 2013. február 13. szerda, 12:04
Fotó: Napi.hu

A tavalyi év egyik slágertermékét az abszolút hozamú alapokat kínálja február elejétől biztosításaihoz a Groupama Biztosító - jelentette be a Gáti László, (képünkön) az OTP Alapkezelő értékesítési és marketing igazgatója sajtótájékoztatón. Az abszolut hozamú alapokat elsősorban a prémium ügyfelek érték el korábban, ezért fogott az OTP olyan termékfejlesztésekbe, hogy a lakosság szélesebb körének is elérhetővé tegye ezeket, az aktívan kezelt alapokat. A lakosság számára fontos tudni, hogy ezeknél ugyan a kockázat és a kilengések is nagyobbak lehetnek a többi alaphoz képest, azonban  most tőke és hozamvédelem mellett lehet hozzájutni szélesebb körben. Így alacsony kockázat mellett lehet az unit-linked biztosításokba betett pénzt kamatoztatni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK