Borús hangulat Európában

Negatív tartományban kezdték a kereskedést az európai börzék, az ECB helyzetértékelése, illetve az amerikai munkaerőpiaci adat publikálása előtti hangulatot a nyomott kivárás fémjelzi.
NAPI, 2010. március 4. csütörtök, 10:53
Fotó:


A vezető indexek közül az FTSE 100 0,24, a DAX 0,55, míg a CAC-40 0,3 százalékkal esett.

A vártnál rosszabb eredményszámokat közzétevő Anheuser Busch-InBev részvényei a kedvezőbb második féléves kilátások ellenére 3,8 százalékot estek.

A holland BAM Group 8,7 százalékot zuhant, miután az építőipari vállalat 250 millió eurós tőkeemelési tervet jelentett be.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK