Közel két órával nyitás után a BÉT indexe 36 pontos többlettel 11 064 pont felett állt - ennél korábban 8 ponttal feljebb volt a csúcs. A Matáv 1 forintos mínusznál tartott háromnegyed 11 után, míg a Mol 50, az OTP 7 forinttal került feljebb. A tegnap jól teljesító Egis mai hátránya 80 forintra apadt, a Richter többlete pedig 205 forintra hízott. A kisebb papírok közül az Elmű és az Émász bukóban volt, s velük tartott az FHB és a Forrás osztalékelsőbbségi is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!