A BÉT-en tartotta vezetőségi ülését az Európai Elemzők Egyesületeinek Szövetsége (EFFAS) - áll a tőzsde közleményében. Az EFFAS vezetése és tagszervezete, a Magyar Tőkepiaci Szakemberek Egyesülete megállapodott abban, hogy a jövőben Budapest regionális központi szerepet kap a pénzügyi elemzők képzésében és oktatásában, valamint az EFFAS etikai standardjainak megismertetésében. Az EFFAS 19 európai nemzet szakmai szervezeteit fogja össze, melyek együttes taglétszáma meghaladja a 14 ezer főt. Az EFFAS átfogó szakmai képzést nyújt a tőkepiaci elemzőknek és más szakembereknek, továbbá az elemzők érdekképviseletét is ellátja. A szervezet célja, hogy hatékonyan koordinálja a nemzeti szervezetek együttműködését, a szakmai kommunikációt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!