Új szervezeti formában Budapesten állította fel cash management üzletágának közép- és kelet-európai regionális központját a Crédit Agricole Corporate and Investment Bank (CA-CIB). A bank magyarországi fióktelepének tevékenysége változatlan marad. Az új központ értékesítési tevékenységét a fióktelep korábbi vállalatfinanszírozási igazgatója, Sylvain Cotten vezeti, az ő eddigi posztját Bartha András veszi át - tájékoztatta a Napi Gazdaságot a társaság. Az új régiós központban a termékfejlesztésért a korábban is ezzel a szakterülettel foglalkozó Burgmann Róbert lesz a felelős, továbbá mostantól az értékesítés irányítása is ehhez a szervezeti egységhez kerül. A regionális központhoz tartozik valamennyi magyar, cseh, szlovák, lengyel, orosz és ukrán cash management ügylet, és nagyvállalati ügyekben is ez az egység koordinálja a bank ajánlatait. Bartha András a bank strukturált finanszírozási és befektetési banki tevékenységének irányítása mellett átveszi a magyarországi fióktelep vállalatfinanszírozási igazgatói pozícióját is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!