Az alábbi tartalmú e-mailt küldte el Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway igazgatóinak, miután az amerikai pénzügyminisztérium 32 milliárd dollárnyi kincstárjegyet aukcionált zéró hozam mellett.- írja a CNNMoney.com:

"Ez kedvező fejlemény a Berkshire-nek. Nagy előrelátással, már régen beléptem a matrac üzletbe a bútorgyártó üzletágunkon keresztül. Most a matracok teljesértékű versenytársakká váltak mint olyan biztonságos helyek, ahová a pénzt lehet elhelyezni, úgyhogy az eladások hamarosan emelkedni fognak"
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!