Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A saját részvényekre eső osztalékot a társaság az osztalékra jogosult részvényeseknek fizeti ki.

Az előterjesztések szerint a gyógyszeripari vállalat tavalyi egyedi eredménye 50,4 milliárd forint volt, míg a csoport konszolidált adózott eredménye 48,43 milliárd forintot tett ki a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerint.

A Richter konszolidált árbevétele 2019-ben 507,8 milliárd forintot ért el az előző évi 445,5 milliárd után. A csoport adózott eredménye 2018-ban 36,2 milliárd forint volt.

A társaság már korábban közölte, hogy az április 28-ra kitűzött éves rendes közgyűlését nem személyes megjelenéssel fogja megtartani a koronavírus-járványra tekintettel.

A Richter részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek, a papír a pénteki kereskedést 6085 forinton zárta. Az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 7140, a legalacsonyabb 4702 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!