Nagy nehezen 4900 forint fölé küzdötte magát koradélutánra az OTP árfolyama a Budapesti Értéktőzsdén, de itt gyorsan megérkeztek az eladók és fél egy után nem sokkal ismét 4900 forint alatt kereskedtek a bankpapírral, az utolsó kötések 4890 forinton születtek rá, ez 100 forintos csökkenést jelent csütörtökhöz képest. A BUX index 21 937 ponton stagnál, az OTP esését a Mol jó szereplése ellensúlyozza, az olajipari részvény árfolyama 260 forinttal, 20 560 forintig emelkedett, miután a KBC Securities elemzői vételre javasolták a részvényt 24 000 forintos célárfolyam mellett.

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 665 forintig csúszott vissza, a Richter 42 850 forinton, az Egos 20 050 forinton stagnál.

A forgalom változatlanul elképesztően alacsony, félidőben alig haladta meg az ötmilliárd forintot

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!