Csak a Richter tartja magát

Fél tizenkettőkor 0,5 százalékkal hétfői záróértéke alatt, 14 712 ponton állt a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe. A blue-chipek közül egyedül a Richtert jegyzik magasabban hétfői áránál, a többi vezető részvény lefelé tart.
NAPI Online, 2004. december 21. kedd, 11:44
Fotó:

Legrosszabban az egy százalékos mínuszban lévő Matáv áll, a Mol 0,3, az OTP 0,5 százalékot veszített értékéből.
Tovább zuhan a Brau-papírok ára, a pár napja még alig valamivel 17 ezer forint alatt jegyzett papírok jelenleg 14810 forinton forognak. Rossz napja van a Humetnek is, a cég papírjai 14 százalékkal 25 forintig zuhantak.
A tegnapi nagy vesztes Globus, ha szerény forgalom mellett is, de drágul, a konzervgyár részvényivel 2,5 százalékkal hétfői áruk felett kereskednek. A Fotex-kurzus 2,8 százalékkal esett délelőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK