Csak a Richter tartja magát

A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója rövid időre a pozitív tartományba került kedden kora délután, majd ismét gyengülésnek indult; a vezető papírok között csak a Richter drágult.
NAPI, 2010. augusztus 31. kedd, 13:24
Fotó:

A BUX kora délután 22 ezer pont fölé jutott, majd ismét visszasüllyedt az alá, és pár tized százalékos gyengülést mutatott.

A nyitás utáni állapothoz képest az OTP gyengülése mérséklődött, de így is 1 százalékot meghaladó mértékben maradt el előző napi záróárától. A bankpapír 4567 forinton forgott fél kettő előtt.

A Mol árfolyama fél százalékkal süllyedt a hétfő délutáni alá, így 20 405 forintig ereszkedett.

Az Mtelekom jegyzése 0,3 százalékkal 670 forintig csökkent.

Az egyetlen dráguló blue chip részvény a Richter, a gyógyszergyár másfél-két százalékkal 46 400 forintig erősített.

Forgalom szempontjából is kiemelkedően szerepelt az RFV, két és fél százalékot meghaladó drágulással 6770 forintig jutott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK