Csak az euróval szemben tartja magát a forint

Az euróval szemben nem változott, a dollár és a svájci frank ellenében pár fillérrel gyengült a forint csütörtök reggelre a bankközi devizapiacon.
Dzindzisz Sztefan, 2018. február 1. csütörtök, 07:27
Fotó: Reuters

Az eurót 7 óra tájban szerda esti kurzusán, 309,90 forinton jegyezték. A dollár 249,24 forintról 249,40 forintra, a svájci frank pedig 267,58 forintról 267,86 forintra erősödött.

A térségbeli devizák piacán sem volt lényeges mozgás, a lengyel zloty árfolyama nem változott, a cseh korona 0,03 százalékkal gyengült az euróval szemben.

A dollár jegyzése nem változott az euró ellenében, a közös valuta 1,2419 dolláron forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK