Csak az OTP-nek nem megy

A Budapest Értéktőzsde részvényindexe, a BUX negyed 12 körül 1,1 százalékos pluszban állt 26 818 pontnál járt.
Napi.hu, 2016. június 1. szerda, 11:23
Fotó: Reuters

A magyar blue chipek közül csak az OTP-nek nem ment, a bank papírjai 0,2 százalékos esésben voltak és 6798 forinton forogtak. Ezzel szemben a Mol 2,5 százalékkal rallyzott, 15 890 forintot értek a részvényei. A Richter 2 százalékos emelkedést követően 5765 forintot értek. A Magyar Telekom 0,7 százalékkal emelkedett, 455 forintnál járt a részvények árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK