A BUX 25 pontos mínuszt mutat negyed órányi kereskedés után, az OTP 6340 és 6350 forint között ingadozik a tegnapi 6338-as zárást követően.

Egyelőre nincs túl nagy lelkesedés a Mol piacán sem, 23450 és 23500 között küzd egymással a két oldal.

A gyógyszergyárak részvényei a várnak megfelelő reakciót mutatják, vagyis az Egis 20 ezer forint felett kezdett, igaz azóta komolyabbnak tűnő eladók jelenek meg és már 20 ezer forinton is szabadulnának a papíroktól. A Richter piaca gyenge, de egyelőre nincsen elszánt eladó, aki a vékony vételi oldalt kiszolgálná. Talán a jelenleg is zajló elemzői prezentáció után megélénkül a kereskedés. Jelenleg 37650 forint az árfolyam.

A Magyar Telekom egy forintos pluszban, 555 forinton stagnál.

Érdekes, hogy éves mélypontra, 300 forintra esett a minden nap újabb megállapodásokat bejelentő Hybridbox.

Az E-Star 12250 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!