Csak az OTP tartja magát

Esett a Richter és a Mol árfolyama, a BUX egy százalékos mínuszban zárt. A nap vesztese az E-Star volt.
NAPI, 2011. december 28. szerda, 17:14
Fotó: Napi.hu

A BUX index 176 pontos eséssel 17175 ponton zárta a kereskedést a Mol és a Richter gyenge teljesítménye miatt. A gyógyszeryártó papírja két százalékos eséssel 34290 forinton zárt, az olajpapír pedig 17585 forintra csúszott vissza, ami 1,76 százalékos csökkenés.

Az OTP változatlan, 3300 forintos áron zárta a napot, a Magyar Telekom-papírok pedig a délelőtti esés után végül pluszban tudtak zárni, 520 forinton végzett a keddi 517 forint után.

A nap vesztese az átlagosnál nagyobb forgalom mellett zuhanó E-Star papírja lett: különösebb hír nélkül 8 százalékkal 4500 forintra csökkent az árfolyam.

A tegnap remeklő Pannergy is lejjebb csúszott, 604 forintos árfolyama két százalékos csökkenést takar.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK