Csányi Sándor, a Mol Nyrt. igazgatóságának alelnöke 2008. október 22-én 7453 darab Mol-részvényt értékesített 9812,27 forintos átlagárfolyamon, így pakettje ötezer darabosra olvadt. Csányi az ügylet kapcsán így fogalmazott: "Bizalmam az olajipari társaságban töretlen. Ugyan akkor az átváltoztatható kötvényprogram keretében a Mol-kötvényekre bankhitelt vettem igénybe. A kötvények átváltása miatt lejáró hitel törlesztéséhez jelent forrást a Mol-részvények értékesítéséből keletkező bevétel. A tranzakció kapcsán indokolatlan és szükségtelen az előbbieken túlmutató okokat keresni.”

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!