Csányi 200 ezer OTP-részvényt hívott le

Az OTP Banknál működő opciós részvényprogram keretében tegnap több mint negyedmillió bankpapírt hívtak le.
NAPI Online, 2005. május 24. kedd, 12:29
Fotó:

Ebből 200 ezer Csányi Sándor elnök-vezérigazgató vagyonát gyarapítja, 40 ezer pedig Utassy László igazgatósági taghoz került. Utassy egyébként múlt pénteken 6316 forintos egységáron 10 ezer darab OTP törzsrészvényt értékesített. A 251 440 darab papír lehívása után a bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 9 449 565 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK