Csendben esik Budapesten

Enyhe, negyed százalékos csökkenéssel indult a nap a BÉT-en, forgalom egyelőre alig van.
NAPI, 2010. szeptember 24. péntek, 09:11
Fotó:

70 pont csökkenést mutat a BUX index röviddel a nyitás után. Az OTP részvényei több, mint egy százalékkal, 4861 forintig csúsztak vissza, a Mol 20 950 forinton cserél gazdát 50 forinttal előző napi záróértéke alatt.

A Richter is 50 forinttal lett olcsóbb, 47 250 forint, míg az Egist 40 forinttal, 21 200 forintig tornázták fel a vásárlók. A forgalom egyelőre igen alacsony, ha ilyen alacsony marad a likviditás, akkor várhatóan kisebb összegű megbízások is jelentősebben el tudják mozdítani az árakat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK