Csendben gyengül a forint

Enyhe gyengüléssel kezdet a napo a forint.
NAPI, 2010. június 22. kedd, 08:21
Fotó:

Az euró árfolyama kedden reggel 279,5 forintig kúszott fel kedd reggel a bankközi devizapiacon, korábban 10 fillérrel megközelítette a 280 forintos szintet is. A dollár árfolyama a forinttal szemben 227,3 forintig kapaszkodot a tegnapi 225 forint körüli szintekről. A ez euró dollárral szembeni keresztárfolyama 1,23 alá csúszott vissza.

A svájci frank is beerősített a forinttal szemben, korareggel 204,4 forintot kellett adni az alpesi ország devizájának egy egységéért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.06.22 08:46

Szép csendben elpusztulnak a devizahitelesek...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html