Csendben gyengülget a forint

A régióval egyetemben enyhe gyengülést mutat a forint, az euró ellenében a reggeli 266,14-es szintről elkúszott 266,42-ig, a továbbra is erős, így a nyomott semleges hangulat mellett a 265-ös erős ellenállást valószínűleg egyelőre nem viszi át.
NAPI, 2010. március 4. csütörtök, 09:44
Fotó:

A dollár egységéért 195,10, míg egy svájci frankért 182,10 forintot kértek a bankközi devizapiacon csütörtök délelőtt.

A piac látszólag kivár, egyrészt a görög fejleményekre, másrészt az alapkamatot várhatóan 1 százalékon tartó ECB kamatdöntő ülésének helyzetértékelésére várva. Utóbbi mellett az árfolyamokban tapasztalható elmozdulást a koradélután esedékes amerikai munkaerőpiaci adat hozhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK