Csendesen gyengült a forint

Régiós hatásokra gyengült a forint csütörtökön, a reggeli 253,60/70 forintárfolyam még megegyezett a szerda délutánival, ám délután 254,60-ra emelkedett a jegyzés.
NAPI Online, 2007. november 15. csütörtök, 16:25
Fotó:

Később némileg erősödött a forint, az eurót 254 forinton jegyezték délután négykor. Devizakereskedők elmondták, hogy most sem forintspecifikus hírek hatottak a piaci szereplőkre, a magyar fizetőeszköz a lengyel zlotyval és a török lírával együtt gyengült, igen alacsony forgalom mellett. A dollár erősödött az euróval szemben, a délutáni 1,4630-as árfolyamból 173,60 forintos jegyzés adódott, szemben a szerda esti 172,60 forint közüli kurzussal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK