Az elsődleges forgalmazók összesen 125,8 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be, de a kibocsátó ezek közül csak a meghirdetett mennyiséget fogadta el.

Az adósságkezelő csupán 5,67 százalékos hozamszint mellett fogadott el ajánlatokat, amely a tegnapi másodpiaci 3 hónapos referenciahozamnál 13 bázisponttal alacsonyabb (igaz az a D111116 jelű papírra vonatkozik), míg a múlt keddi hasonló futamidejű kibocsátás átlaghozamától 5 bázisponttal marad el.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!