Csökkent a hosszú állampapírok hozama

Felemás képet mutattak csütörtökön az állampapírpiaci hozamok.
NAPI, 2010. február 25. csütörtök, 17:08
Fotó:

Vegyes teljesítményt nyújtottak csütörtökön a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán. A hároméves lejáratig bezárólag nem vagy csak kismértékben változtak (csökkentek) a benchmarkok, míg azon túl 10 bázispont körüli volt a mínusz. Ezzel a 10 és a 15 éves referenciaátlag egyaránt 7,75 százalékon tanyázik, míg az 5 éves 7,28 százalékra apadt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK