Csúcs utáni iránykeresés New Yorkban

A csütörtöki kétéves csúcsok után kissé bizonytalanul indult a kereskedés a tengerentúlon, az első óra esése után kissé korrigáltak a vezető részvényindexek.
NAPI, 2010. december 17. péntek, 16:04
Fotó:


Írország Moody's általi leminősítése és ezáltal az eurózónás bizonytalanságok ismételt előtérbe kerülése mindenesetre nyomott hagyott a hangulaton. Ezen felül az amerikai adókedvezményekről szóló törvényt is emésztik még a befektetők.

A vezető mutatók közül a DJIA 0,24, míg az S&P 500 0,12 százalékos mínusznál járt, a Nasdaq ellenben hajszálnyival, 0,1 százalékkal emelkedett délután négykor.

Emelkedni, ha egyáltalán, leginkább a techszektor papírjai és a regionális kisbankok részvényei tudtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK