Zárásra sikerült pluszban zárnia az S&P 500 indexnek, 1 ponttal (0,05 százalékkal) csupán, de magasabban zárt, ezzel új rekordszintet állított fel - írja a Portfolio.hu. A Dow és a Nasdaq mérsékelt eséssel fejezte be a napot (0,02 és 0,04 százalék mínuszt mutattak fel).

Az amerikai makrogazdasági adatok csütörtökön vegyes képet mutattak, és a vállalati gyorsjelentések is inkább megosztották a befektetőket.

A negyedéves gyorsjelentés szerdai közlése után szárnyalt a Facabook a csütörtöki kereskedésben. A közösségi portálért felelős vállalat árfolyama 6 százalékot menetelt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!