Csúcsközelben a svájci frank

Idei legerősebb szintjére ért szerdán a svájci frank a dollárral szemben, ami alig marad el minden idők rekordjától.
NAPI, 2011. február 23. szerda, 17:01
Fotó:

A közel-keleti feszültségek éleződése újra növeli a biztonságos eszköznek tartott svájci frank iránti keresletet, így a dollár esett az alpesi devizához képest - tudósított a Reuters.

A dollár egysége az EBS elektronikus kereskedési platformon 0,9307 frankig süllyedt, ami alig magasabb mint a decemberben elért 0,9301-es mélypont.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

janositibor, 2011.02.24 08:52

Önnök szoktak válaszolni a kérdésekre?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html