Csúcsokat tesztelhet az OTP

Jókedvűen indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, az OTP részvényei korábbi lokális csúcsukat tesztelhetik.
NAPI, 2011. október 24. hétfő, 08:57
Fotó: Napi.hu

Annak ellenére, hogy a hétvégi csúcson nem született egyértelmű megoldás az európai adósságválság kérdésében, a befektetők láthatóan bizakodóan állnak a következő, szerdai forduló elé. A részvénypiacon a mai délelőtt az emelkedés jegyében telhet, sőt, ez egy két napig még kitarthat. Az OTP hamarosan nemrég látott 3600 forint feletti csúcsait tesztelheti újra, míg a Mol és a Richter részvények esetében ez egyelőre nem tűnik valószínűnek. A kérdés az, hogy a jókedv tartósabb lesz-e, vagy ismét gyorsan előtérbe kerülnek-e a korábbi aggodalmak- mondta Nyári Zsolt, a KBC Securities szakértője a Napi Gazdaságnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK