A blue chipek a Richter kivételével a negatív tartományban zártak. A gyógyszerpapír 1,2 százalékkal 42 700 forintra drágult. Az OTP 2 százalékkal lett olcsóbb, közel 34 milliárd forintos forgalom mellett, s annak ellenére zárt 6675 forinton, hogy napközben 6938 forinton is megfordult. A Mol 4,7 százalékkal értékelődött le, s így mind9ssze 19 325 forinton született rá az utolsó kötés, pedig napközben 20 ezer forint felett oldalazott. A Telekom papírjai aránylag kis veszteséggel vészelték át a napot, alig 0,1 százalékkal lettek olcsóbban zárásra, s így 749 forinton keltek el.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!