Dél felé vették az irányt a vezető részvények

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 0,8 százalékos esésben, 17 600 pontnál volt a nyitás utáni órában.
Napi.hu, 2014. december 9. kedd, 10:02
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények mind délnek vették az irányt reggel. A Mol járt a lemélyebben, 1,4 százalékos zuhantással 12 010 forinton forogtak a részvények a reggeli kereskedésben. Az OTP-vel 0,7 százalékos esés után 4053 forinton kereskedtek, a Magyar Telekom papírjai 0,6 százalékkal értek kevesebbet a hétfői záróértéknél, ami 352 forintos részvényárfolyamot jelent, a Richter pedig 0,4 százalékos veszteség mellett 3860 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK