Budapesten a blue chipek közül a Matáv 13, az OTP 18, a Richter 165 forinttal lett olcsóbb, míg a Mol 60 forintot drágult. A BUX 7788 ponton tartózkodik. A forintpiacon kis erősödés mutatkozik a tegnapi záráshoz képest, nyitásban 263,10/40-es árfolyam alakult ki, ami 6,8-6,7 százalékot jelent a sáv erős oldalán. Auth Henrik a jegyban alelnöke a Napkelte ma reggeli műsorában meglehetősen derűlátó volt. A forint/euró árfolyamával kapcsolatban ugyanis megjegyzete, hogy az 260-263 forint között stabilizálódhat az elkövetkező napokban. Annyit ehhez hozzátett: ennél gyengébb euróra nem számít. Franciaország el akarja indítani a francia jegybankvezér ECB-elnöki kinevezésének procedúráját - erősítették meg hivatalos francia forrásból a szaloniki EU-csúcson. A Harry Potter szerzője, J. K. Rowling már hozzáfogott a hatodik kötethez, de határidőt nem szabtak meg - közölte a kiadási jogokkal rendelkező Bloomsbury kiadó Volkswagen cég három év alatt, 2003 és 2006 között 1,25 milliárd eurót fektet be Spanyolországban egy új autótípus kifejlesztése és gyártása érdekében - jelentette be Bernd Pischetsrieder elnök. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tételesen cáfol minden vádat a tegnap előkerült vádak közül. Két év múlva már minden tóparti üdülőhelyen használhatják a turisták a Balaton-kártyát, amellyel sokféle kedvezményt vehetnek majd igénybe.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!