Az index jelenleg 6624 ponton, pénteki záró értéke alatt 88 ponttal áll. A nap nyertesei eddig a NABI és a Mezőgép, a legnagyobb vesztesek pedig az Egis, a Zwack és az OTP. Egy euró jelenleg 0,9032 dollárt ér. A Gazdasági Tanács ülésén nyilvánosságra került a PM inflációs prognózisa. Eszerint a tárca júniusig stagnáló, kismértékben csökkenő, azután viszont zuhanó 12 havi inflációs rátával számol. Orbán Viktor szerint néhány év múlva magyar gazdaság 1 millió határokon túli munkavállalót foglalkoztat majd, hogy fenn tudja tartani az 5-7 százalékos növekedést. Járai Zsigmond MNB elnök nem tervezi a csúszó leértékelés megszűntetését, de nem zárta ki a leértékelési ütem idei második csökkentésének lehetőségét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!