Délnek tart Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexének csak egy pillanatra sikerült a pluszos zónába kerülnie a nyitás után.
Napi.hu, 2014. szeptember 24. szerda, 10:01
Fotó: Napi.hu

A BUX 10 óra előtt pár perccel 0,3 százalékos veszteségben, 18 209 pontnál járt. A vezető indexek közül a Mol  és a Magyar Telekom erősödött. Az olajipari részvények 0,2 százalékos drágulás után 12 130 forintot értek. A Magyar Telekom papírjai a tegnapi záróértékhez képest 0,3 százalékkal drágábban, 358 forinton forogtak.

Az OTP 0,8 százalékkal esett, a papírok 4276 forintot értek. A Richter 0,4 százalékkal járt az előző napi záróértéke alatt, ami 4027 forintos részvényárfolyamot jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK