A francia távközlési felügyelet - miután csupán két résztvevő maradt versenyben - újabb UMTS-pályázatot ír ki. A Coca-Cola Co. a negyedik negyedévben a várakozásoknak megfelelő nyereséget ért el, míg az AOL Time Warner Inc. veszteségről számolt be. A BMW árbevétele tavaly 2,8 százalékkal 35,36 milliárd euróra nőtt, s a vállalat idén is hasonló ütemű növekedésre számít. Varga Mihály pénzügyminiszter közölte, hogy szerinte 2001 januárjában az éves szintű infláció 10 százalék alatt lesz. A 6 hónapos DKJ-k mai aukcióján csaknem háromszoros túljegyzés mellett 10,83 százalékos átlaghozam alakult ki. A Marketing Centrumban 83 százalékos részesedést szerzett Sawyer Miller Group profiltisztítást hajt végre a társaságban, így az a jövőben kizárólag piac- és közvélemény-kutatással foglalkozik majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!