A UBS Warburg brókercég levette a Nokiát a világ 10 legkiemelkedőbb technológiai vállalatát tartalmazó listájáról, s helyette Európa legnagyobb mobiltelefon-szoftver gyártója, a Logica Plc. került fel. A görög-brit Panafon-Vodafone nyerte el Albánia a második mobilhálózatának kiépítési jogát, a licensz 38 millió dollárba kerül. Várhatóan hétfőn teszi közzé gyorsjelentését a Zalakerámia és az Antenna Hungária is. Az előbbi cég esetében a NAPI Befektető elemzői konszenzusa 2000-re 435 millió forint, míg az utóbbinál 1,96 milliárd forint. A Hungarian Innovative Technologies Fund és két magánszemély mintegy 425 ezer dollárt fektetett be az i-Cell Kft.-be, az új forrást hardverberuházásokra és a személyi állomány növelésére kívánják fordítani. Bár már megszületett a döntés a használt F-16-osok beszerzéséről, a svéd kormány 24 - ugyancsak használt - Gripen kölcsönadására tett ajánlatot a magyar kormánynak. Az ifjúsági és sportminiszter Palik Lászlót javasolja a Hungaroring Sport Rt. elnök-vezérigazgatójának.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!