Démász: hétfőn sem lesz kereskedés

A Budapesti Érétktőzsde vezérigazgatója hétfőre felfüggeszti a Démász-papírok kereskedését.
NAPI Online, 2006. augusztus 25. péntek, 18:55
Fotó:

Emlékezetes, szerdán, a jelentősen dráguló Démász-papírokat három napra felfüggesztették. A társaság többségi tulajdonosa, a francia EDF International S.A. tegnap közölte, hogy hétfőn egy jelentős jogügyletre vonatkozó bejelentést kíván tenni, amely befolyásolhatja a részvények értékét. A Démász vezérigazgatója emiatt kezdeményezte, hogy a Démász-papírokkal történő kereskedés felfüggesztését a BÉT augusztus 28-án tőzsdezárásig meghosszabbítsa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK