Az igazgatóságba került Jacques Pithois és Marianne Jouve, aki mostanáig a felügyelő bizottság elnöki tisztét látta el. A felügyelő bizottságba is bekerült két új EdF-es ember Brice Alleman és Patrick Luccioni. A közgyűlés alapszabályt is módosított, a társaság Démász Nyilvános Részvénytársaságra módosította a nevét a korábbi sima Démász Rt-ről. A vezető testületek jelenleg üléseznek, a társaság késő délután ad közre tájékoztatást, hogy a közgyűlés napjával lemondott régi igazgatósági elnök, Dervarics Attila posztjára kit választanak majd meg.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!