Az értékesítésre a Mol 2005 eleji eladásához hasonló gyorsított könyvépítéses eljárással kerül sor - információink szerint Londonban. A részvényekre egy viszonylag szűk, 2000 forint körüli ársávban kértek be ajánlatokat, a tranzakció eredménye ma reggelre már ismert lehet. Az utolsó ismert kormányhatározat szerint stratégiai befektetőnek értékesítenék a 66 milliárd forint értékűre becsült csomagot, aminek némileg ellentmond a mostani - pénzügyi befektetőkre szabott - értékesítési mód.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!