Az euró jegyzése a hétfő este hét órai 355,88 forint után kissé magasabban, 355,97 forinton állt reggel hét óra előtt. A dollár jegyzése 311,81 forintról 312,29 forintra ment fel, a svájci frankot pedig 341,09 forint után 341,17 forinton jegyezték.

Kedd reggeli árfolyamán a forint 3,6 százalékkal áll erősebben az év eleji jegyzésénél az euróval, 3,9 százalékkal erősebben a dollárral és 4,3 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!