Dollár 176 forintnál olcsóbban

Némi ingadozás után erőre kapott a hazai deviza, a dollár pedig 176 forint alá süllyedt
NAPI Online, 2007. október 11. csütörtök, 10:30
Fotó:

Az inflációs adat nem forgatta fel a meglehetősen nyugodt devizapiacot. Az érdeklődés alacsony, az árfolyamok csekély mértékben ingadoznak - mondta Geszti Pál, az ING tradere. Az euró jegyzése a tegnap délutáni 249,70 forintról 250 forint közelébe sodródott, majd 249,50 forintra gyengült. A dollár 176,30 forintba került reggel, ami megegyezett a szerdai értékkel, ám később veszített értékéből a zöldhasú, így 11 óra előtt nem sokkal 176 forint alatt járt a jegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK