Dollárkötvény kibocsátására készül a Mol

A Mol megbízást adott a Citigroupnak és az HSBC-nek európai találkozók megszervezésére lehetséges kötvénybefektetőkkel - közölte a Mol a BÉT honlapján.
Deák Bálint, 2012. szeptember 12. szerda, 12:00
Fotó: Napi.hu

A találkozók a MOL "EMTN" programjának aláírását követően, szeptember 14-én kezdődnek. A piaci körülmények függvényében RegS típusú dollárkötvény kibocsátás is követheti az eseménysorozatot.

A vállalat kiegyensúlyozott pénzügyi pozícióval rendelkezik, amit a Fitch (BBB-) és az S&P (BB+) stabil besorolása is megerősít - áll a Mol közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK