A kellemetlen meglepetések nélküli nyíltpiaci bizottsági ülés után a befektetők az előző napok kivárása után visszatértek a parkettra. Ez meg is látszott a kereskedésen, a Dow Jones ipari index rekordmagasságban zárta a napot. A DJIA csengetéskor 13 362 ponton tartózkodott, az 0,4 százalékos erősödés, a Standard & Poor's 500 index 0,32 százalékkal 1512 pontig, a Nasdaq Composite pedig 0,18 százalékkal 2576 pontig izmosodott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!