Az euró árfolyama tegnap lejtőre került, a korábbi 254 forintos szintekről 253 forintig süllyedt a kurzus, ma reggel pedig ott folytatta ahol abbahagyta. Délelőtt tíz óra után 252,50 forinton jegyezték a közös európai fizetőeszközt. Geszti Pál, az ING kereskedője jelezte, mivel az infláció adat a teljességgel megfelelt a várakozásoknak, ezért a publikáció után nem mozdult meg a meglehetősen nyugodt piac. A szakember hozzátette: ha nem történik valami különleges esemény a következő napokban, akkor az euró jegyzése megközelítheti a 251 forintos szintet.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!