A BÉT indexe néhány perccel nyitás után 1,4 százalékos többlettel 28 054 ponton állt. A pénteki sajátrészvény-vásárlási tervek után hétfőn az OMV tulajdonrész-növekedése adhat lendületet a Mol-részvényeknek: az olajpapír röviddel nyitás után 4,6 százalékos többlettel új rekordon, 27 200 forinton forgott. Az OTP 1,0 százalékkal 10 148 forintra drágult, míg a Telekom 0,4 százalékkal 990, a Richter 1,0 százalékkal 35 300 forintra süllyedt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!