A BÉT irányadó mutatója pozitív réssel nyitott kedden, majd gyorsan leszédült a 19 400 pont fölötti magasságokból. A BUX eztán a nap nagy részében egy szűk, kevesebb mint 100 pontos sávban vergődött, majd a lendületes amerikai tőzsdenyitást követően újra célba vette a 19 400 fölötti tartományokat, egészen 19 484 pontig szakadva fel, csak hogy innen zárásra napi minimuma közelébe, 19 323,75 pontig essen vissza. A blue chipek vegyesen szerepeltek, a Mol 0,7 százalékos pluszban 14 505 forinton, az OTP 0,3 százalékos emelkedést követően 4926 forinton zárt. A Richter nap folyamán elért eredményei zárásra köddé váltak, a részvényre előző napi záróárának megfelelő szinten, 38 000 forinton érkezett az utolsó kötés. A Magyar Telekom papírjai 0,5 százalékos veszteséget mutattak délután fél ötkor, így csak 775 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!