Egy kis Telekom borulhat a piacra

Ma lép életbe a régiós CECE-index átsúlyozása, ez legalább 40 ezer Magyar Telekom eladásával járhat.
Napi.hu, 2014. június 20. péntek, 09:13
Fotó: Napi.hu

Ma lép életbe a régiós CECE-index átsúlyozása. A mai zárószakaszt is figyelembe véve legalább 40 ezer darab Magyar Telekomot kell eladni az indexkövető alapoknak, míg a MOL, az OTP és a RICHTER esetében néhány ezer darabos pakettet kell értékesíteniük, markáns változás tehát csak a Telekom árfolyamában várható - írják reggeli hírlevelükben az Equilor Befektetési Zrt. elemzői.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK