Egy magyar részvényt szeret az Erste

Továbbra is csak a Pannergy részvényeinek sikerült bekerülni a magyar tőzsdei papírok közül az Erste kedvenc részvényei közzé.
NAPI, 2010. szeptember 7. kedd, 11:35
Fotó:

Az osztrák bank szeptemberi összeállításában a 20 legjobban teljesítő részvény listáját szerb Sojaprotein AD vezeti, miután a bank elemzése szerint az 1406 dináros célárfolyam töb mint duplája a jelenlegi célárfolyamnak. Aki azonban esetleg túl kockázatosnak tartaná a szerb részvényeket bőven találhat 50 százalék feletti emelkedési potenciállal részvényt. Ezek közzé tartozik az Erste szerint a Pannergy is. Az 50, 7 százalékos emelkedés a kilencedik helyhez volt elég a listán, látni kell azonban azt is, hogy az elemzés még 815 forintos árfolyam mellett történ, ami óta a cég sikeres fúrásának bejelentésének a hatására már 860 forint környékére emelkedett a részvény árfolyama.
A toplistán megtalálható még az OMV közel 50 százalékos növekedési potenciállal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK