A nagyobbik gyógyszergyártó nem túlságosan nagy érdeklődés mellett 0,5 százalékos pluszt hozott össze egy óra alatt, és kevéssel 46500 forint alatt várja a folytatást, az MTelekom a blue chipek nyertese, árfolyama több mint egy százalékkal emelkedett. A Mol kurzusa egy százalékkal 25200 forintig csökkent, az OTP pedig számottevő elmozdulás nélkül 8250 forinton állt. A nap nyertese eddig a Graphisoft és a Fotex, előbbi 2,1 utóbbi 1,8 százalékkal értékelődött föl.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!