Egymással sakkoznak az Econet tulajdonosok

Átcsoportosította egymás közt pakettjeik egy részét a legutóbbi, novemberi tőkeemelésben részt vevő két tulajdonos.
Józsa Bernát, 2011. február 28. hétfő, 19:23
Fotó:


A Héjja Befektető és Vagyonkezelő Kft. február 25-én a tulajdonában lévő 5 millió econet.hu részvényből 3,65 millió darabot ruházott át tőzsdén kívüli a Nobilis Kristóf érdekeltségi körébe tartozó DonaDöme Kft-re, 120 forintos elszámolóáron.

Az ügylettel a Héjja Kft. befolyása 7,3 százalékról 1,97 százalékra csökkent, míg a pakettjét 5,8 millió darabról 9,45 millióra növelő DonaDöme befolyása 13,79 százalékra bővült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK