A napot még enyhe emelkedéssel kezdő BUX index fél három után néhány perccel már csak 19 102 pontot mutatott, ez fél százalékkal alacsonyabb a keddi záróértékénél. Az OTP 0,9 százalékkal esik, 4122 forintra, a Mol egy százalékkal, 18 865 forintra. A Magyar Telekom enyhe pluszban jár, 404 forint, a Richter 0,6 százalékkal emelkedik, 40 495 forint. Az E-Star ma 11 százalékkal esik, 400 forintra. A gyorsjelentését ma délután közzétevő Rába 4 százalékkal emelkedett, 910 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!