Elálmosodott Budapest

Alacsony forgalom mellett alig történik valami a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. július 2. hétfő, 14:14
Fotó: Napi.hu

Elképesztően alacsony eddig a forgalom a Budapesti Értéktőzsdén, délután két óráig kevesebb, mint 2,5 milliárd forint értékben cseréltek gazdát részvények az azonnali piacon. A BUX járt már 100 pontos pluszban is, 10 perccel kettő után már csak stagnál, 17 336 ponton. Az OTP 1,2 százalékkal esik, 3528 forintra, a Magyar Telekom 444 forinton stagnál, a Richter negyed százalékkal, 37 300 forintig emelkedik. A Mol egy százalékkal, 16 450 forintra kapaszkodott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK